Tips en Advies

Winterbanden
Zijn winterbanden nu echt wettelijk verplicht? In de Duitse wet staat niet expliciet vermeld dat winterbanden verplicht zijn. Wel is in de wet de regel opgenomen dat uw auto aan winterse weersomstandigheden aangepast moet zijn. Ofwel, bent u onderweg met zomerbanden en merkt u dat uw auto geen grip meer op de weg heeft, dan moet u uw auto aan de kant zetten en maatregelen treffen. Houdt u het verkeer op omdat uw auto niet aan de weersomstandigheden aangepast is, ook dan loopt u het risico beboet te worden. Deze boetes lopen veelal in de tientallen Euro’s. Kortom, voordat u de Duitse wegen opgaat, is het raadzaam goed te kijken naar de weersvoorspellingen zodat u eventuele voorzorgsmaatregelen kunt treffen.

Winterbanden

Bent u geïnteresseerd in het huren van één van onze vakantiewoningen in Winterberg of omgeving? Neem voor meer informatie, reserveren en prijzen contact met ons op!

Zoeken

Vul hieronder uw zoekterm in om te zoeken naar een geschikte vakantiewoning.

Beschikbare vakantiewoning

Vul hieronder een aankomst- en vertrekdatum in zodat u de beschikbare vakantiewoningen kunt bekijken.

Aankomst: Vertrek:

Like ons op facebook


Verzekering

Heeft u al gedacht aan een reis- of annuleringsverzekering? Via onze verzekeringspartner, de Europeesche, kunt u voordelig een verzekering afsluiten t.b.v. uw aanstaande reis.
Sluit hier uw reisverzekering of annuleringsverzekering af.
Let op! U dient uw verzekering binnen 7 dagen na uw boeking af te sluiten.